19.12.06

Benvinguts al blog de l'AMPA del Cervantes

El blog de l’AMPA és un espai obert de comunicació i informació d’interès d'accés i consulta lliure per a totes les famílies de l’Escola Cervantes. Hi trobareu informació respecte:

  • Totes les activitats que organitza i/o en les que participa l’AMPA: activitats extraescolars, festes, informació de la Junta de l’AMPA, els seus membres i vocals, seguiment del treball de les diferents comissions, convocatòries de reunions, informació d'iniciatives i projectes de l’escola
  • Apartat especial amb informació de les activitats esportives que organitza l’AMPA: calendari de competicions, resultats, fotografies dels participants, dels torneigs...
  • Galeria fotogràfica, Quiosc del Tornaveu..
Però a part de les activitats promogudes per l’AMPA, el blog vol ser un espai per a compartir informació i propostes d’activitats infantils i/o familiars d’interès cultural, social, lúdic o festiu que es desenvolupin principalment al barri, o bé al a nostra ciutat. La majoria d’elles gratuïtes, o a preus assequibles. Trobareu un calendari permanentment actualitzat. Subscriviu-vos-hi per a rebre les novetats a través del vostre correu electrònic.

El blog de l’AMPA és un recurs obert a la participació de tothom. Feu-nos arribar les propostes, iniciatives, suggeriments i/o comentaris que volgueu difondre i compartir amb totes les famílies de l’escola contactant amb: Laia Arnal (Violeta 6è,  Martina 4rt, Olívia P5) ampadecervantes@gmail.com o a través de la bústia o bé directament al despatx de l’AMPA.

Desitgem que el blog sigui del vostre interès i que tots/totes us animeu a participar-hi. 

Us hi esperem...!



3 comentaris:

Escola de Bàsquet Cervantes ha dit...

Espero que os guste mi propuesta de blog. Aún estoy trabajando en ello...

Anònim ha dit...

well done aurea!!!
fab !

felicitats a tots - aixo funcio molt be

sara x

Anònim ha dit...

¡Gracias, Sara!

Espero que la idea guste y lo podamos poner en marcha oficialmente

Áurea

Benvinguts, passeu, passeu !

Entre tots i totes formem l’Associació i és voluntat de tots que els nostres fills i filles tinguin el millor.